Stepanek pahoittelee menettää, Betway ja Expekt

 

Betway

Radek Štěpánek tänään viimeisenä jäähyväiset Czech tennispelaaja kaksinpelin Grand Slam Roland Garros. Kahdeksastoista kylvetään pelaaja hävisi kolmannella kierroksella, jossa Kroatiassa ovat Marino Cilic kolme sarjaa 1: 6, 6: 3 ja 7: 6 Ottelun jälkeen hän myönsi, että hän odottaa Wimbledon ruohoa Betway.

“Tein hautajaisiin” Minä pahoitteli Stepanek. “Halusin liikkua, mutta valitettavasti minun osaltani ollut hyvä.Meinasin saanut mahdollisuuksia, tein paljon virheitä, vaikka en Betway saanut palloja alas ja olin hitaampi “, sanoi Stepanek kolmenkymmenen vuoden tämän vuoden voittaja kaksi turnausta ATP kiertueen.

Vaikka Karvinský natiivi pelataan vähemmän luontevasti virheitä kuin nuori kroaattien, mutta hänen vastustajansa voittamalla Aabraham istutti 40 palloa, kun taas Stepanek soitti niitä neljä kertaa vähemmän. “Hän oli selvästi parempi. Minun tennis ei ollut myrkyllinen, hiivin hänen ihon “, sanoi tennispelaaja Betway.

Cilic osoitti, että joukossa kykyjä maailman tennistä. Stepanek työnsi puolustuskannalle pallon kohti lajnám ja Tsekin Davis Cupin edustaja tuhoutui pääasiassa iskuja kämmenlyönti. “Hän pelasi suuri kulma, jossa olen usein saada mitään, en edes Flinch.Lisäksi sen erinomaista palvelua ja korkeushyppy pelottava eikä hänen toinen palvelu en voinut hyökätä niin usein, “sanoo Stepanek.

Expekt

From värikäs perinteisiä pelejä osastoilla Petr Korda ja jätti vain katkelmia. Kun vaihto takaa linja oli vain vähän toivoa menestystä. “Oikeastaan ​​olin häntä stereotyyppisiä Expekt. En pelannut mitään voisin yllättää hänet, kun Cilic oli luotaessa pelejä selvästi parempi “sanoi Stepanek.

Ei ollut edes hänen suosikki pysäytyslyönti. Hän halusi” shortsit “yrittää, mutta myötätuuleen se tulee valtava booli ja häntä vastaan ​​ei päädy puolustuskannalle paljon mahdollisuuksia saada niitä. “en aio pelata, ja kun laitan shortsit, joten olen ollut hyvin myöhään eikä pystynyt luomaan pistettä normaalisti muodostuu.Ja kun kyseinen pelaaja ei ole jalat kunnolla eikä tehdä mitään myöskään Copperfield. ”

Yleisössä ensimmäistä kertaa hän jäi Expekt hänen ystävänsä ja jääkiekkoilija Jaromír Jágr, joka Stepanek hänen sanojensa auttoi aiemmissa kaksintaistelut.
< br /> Roland Garros on Stepanek hyvästit tehdään dopingvalvojan. “Joten luultavasti yöksi”, hän vitsaili.Ensimmäistä kertaa hän ei ollut toimittanut näytteen, koska hän Expekt vahingossa käveli kylpyhuoneeseen jo pukuhuoneessa. “Pidin ihmetellen ja pelattu ottelua, menin suihkuun ja matkalla jouduin pissalle. Kävin pissalle normaalisti ja pysäytti minut ennen, joten se oli mennyt”, hän sanoi.

Bonus rekisteröintiä Expekt: http://urheilu-viikko.com/expekt/

Nyt jo nauttivat ruohoinen osan kautta, joka tulee pelata. “Pineapple Express, minulla on ilo,” intoned Stepanek iloa, kun se tuli Wimbledon, hänen suosikki Grand Slam.Entinen puolivälierissä päässä All England Club on Lontoossa puolustaa viime vuoden kolmannella kierroksella.

Aiheet: urheilu, tennis, Stepanek